

Year 12 PPE TIMETABLE

Monday 21st January 2019 – Friday 25th January 2019

This is a copy of your PPE Timetable. Please read it carefully and highlight the dates and times of your examinations. It is <u>very important</u> that you arrive to your examinations on time.

- If you do not have an exam you **must** attend class as normal.
- When your exam finishes you **must** return to class unless it is break time, lunch time or the end of the school day.

If you have any queries or questions about your exams, please speak to the subject teacher or your form teacher.



Year 12 Student PPE Timetable

Monday 21st January 2019

Morning

- All students go to registration as normal.
- If you have a 9.15 examination go to the Hall straight from registration, drop your bag into the bag store and then, line up quietly outside the Hall and wait for the Invigilators to direct you to your allocated seat.
- If you have an exam after break, drop your bag off into the bag store and move immediately to the Hall.

Date	Time	Subject	Venue	No. of students
Monday 21 st	9.15 - 11.00	English GCSE		
January 2019	105 mins	12/En1 Mr O'Halloran		
		12/En2 Miss McKibbin	Hall	124
		12/En3 Mrs McKeown		
		12En4 Mrs McNeil		
		12/En5 Mrs Green		
			Hall	13
	9.15 - 10.45	12E/En6 Miss Hanna		
	90 mins	English Essential Skills		
		_		

Afternoon

• If you have an afternoon exam, after lunch go straight to drop off your bag into the store and move promptly to the Hall to begin your exam.

Date	Time	Subject	Venue	No. of students
Monday 21 st January 2019	1.45 – 3.00 75 mins	12R Miss Clarke/Miss Dickson GCSE PE Paper 1	Hall	10
	1.45 – 2.45 60 mins	12R/Gg1 Mrs Chisim Geography Paper 1	Hall	16
	1.45 – 3.00 75 mins	12R/Hi1 Mrs Johnston History Unit 2	Hall	23

Tuesday 22nd January 2019

Morning

- If you are studying English Literature GCSE go immediately to the bag drop off and move promptly to the Hall to begin the exam as soon as your Form Teacher has taken the register.
- If you have an exam after break go immediately to the bag drop off area and move promptly to the Hall to begin your exam.

Date	Time	Subject	Venue	No. of students
Tuesday 22 nd January 2019	9.00 – 11.00 120 mins	12/En1 English Literature GCSE	Hall	23
	11.20 – 12.20 60 mins	12R/Gg1 Mrs Chisim Geography Paper 2	Hall	16
	11.20 – 12.35 75 mins	12R Miss Clarke/Miss Dickson GCSE PE Paper 2	Hall	10

Afternoon

• If you are studying **Music GCSE you need to take your lunch Period 6A** and then go immediately to the bag drop off after lunch and move promptly to G2 Mrs Ashes room to start the exam.

Date	Time	Subject	Venue	No. of students
Tuesday 22 nd January 2019	1.15 – 3.00 105 mins	12S/Mu1 Mrs Ashe GCSE Music	G2 Mrs Ashe's Room	13

Wednesday 23rd January 2019

Morning

- If you have an exam at 9.00am go immediately to the bag drop off and move promptly to the Hall to begin the exam as soon as your Form Teacher has taken the register.
- If you have an exam after break go immediately to the bag drop off area and move promptly to the Hall to begin the exam.

Date	Time	Subject	Venue	No. of students
Wednesday 23 rd January 2019	9.00 – 11.00 105 mins	12P/12R Mrs McManus/Mrs Warwick GCSE Sociology	Hall	39
	11.20 – 12.50 90 mins	12P/ Ms Hutton Health and Social Care	Hall	14
	11.20 – 12.35 75 mins	12P/Hi Mr McNeill GCSE History Unit 2	Hall	20
	11.20 – 12.35 75 mins	12P/Bs Mrs Wright Business Studies	Hall	23

Afternoon

• If you are studying French GCSE or Child Development Level 2 go straight to the bag drop off area after lunch and move promptly to the Hall to start the exam.

Date	Time	Subject	Venue	No. of students
Wednesday 23 rd January 2019	1.50 – 2.50 60 mins	12S/Fr Mrs Campbell French - Writing	Hall	18
	1.50 – 2.50 60 mins	12S Miss Henning Child Development Level 2	Hall	11

Thursday 24th January 2019

- If you have a 9.10 exam go straight from registration to the bag drop off area and move promptly to the Hall to start the exam.
- If you have an exam after break go straight to the bag drop off after break and move promptly to the Hall to start the exam.

Morning

Date	Time	Subject	Venue	No. of students
Thursday 24 th January 2019	9.10 – 10.40 90 mins	12P/Re Mrs Houston	Hall	19
	9.10 – 10.40 90 mins	12P/Pa Performing Arts	Hall	20
	11.20 – 12.50 90 mins	12S/Re Mrs Thomas	Hall	21
	11.20 – 12.50 90 mins	12S/Pd Mr Hance Technology – Product Design	Hall	6
	11.20 – 12.20 60 mins	12S/Pu Mrs Clarke Public Services	Hall	9

Afternoon

• If you are studying French GCSE after lunch go to the bag drop off area and then move promptly to the Hall to begin the exam.

Date	Time	Subject	Venue	No. of students
Thursday 24 th January 2019	1.45 – 2.20 35 mins	12S Mrs Campbell French - Listening	Hall	18

Friday 25th January 2019

Morning

- If you have a 9.15 exam go straight to the bag drop off area after registration and then move promptly to the Hall.
- If you study French GCSE go to the bag drop off area and then move promptly to the Hall after break.

Date	Time	Subject	Venue	No. of students
Friday 25 th January	9.15 – 10.45 90 mins	12Q Double Award Science Mrs Murphy/Mrs Taggart & Mr Cathcart/Mr Mercer	Hall	31
Friday 25 th January	9.15 – 10.15 60 mins	12Ma/6 Mrs McDowell Essential Skills Mathematics	Hall	13
Friday 25 th January 2019	11.20 – 12.10 50 mins	12S Mrs Campbell French - Reading	Hall	18